A Golden Tulip Szálloda konferenciatermei

 

Megfelelő helyszín, sikeres esemény! Egy esemény sikeres megszervezésében – legyen szó üzleti konferenciáról, művészeti vagy jótékonysági rendezvényről – a helyszín kiválasztása kiemelt fontosságú. Az események számottevő részében a szállodák által kínált konferenciatermek képezhetik az ideális megoldást, itt ugyanis biztosítva van a szükséges felszerelés, az alakítható bútorzat, valamint a szakmaiság és a minőség is benne van az árban.

Amennyiben éppen megfelelő helyszínt keres eseménye megrendezésére, a Golden Tulip Szálloda konferenciatermeit ajánljuk. A szálloda ugyanis négy darab 15-300 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel rendelkezik. A moduláris falú termek különböző kapacitásúak, így a tér bármilyen eseményhez alakítható. Az egyedi színhasználat és a dizájn minden eseményhez különleges légkört varázsol. A Golden Tulip Szálloda továbbá szakképzett személyzetet és programkoordinátort is biztosít.

Minden terem rendelkezik:

  • hangosító berendezéssel és hordozható mikrofonokkal
  • vezetékes és vezeték nélküli (Wi-Fi) internet-csatlakozással
  • kivetítővel és vetítővászonnal
  • flipchart táblával
  • légkondicionálással
  • természetes és állítható erősségű, mesterséges megvilágítással

A Golden Tulip Szálloda konferenciatermeihez közel tágas kávézót és éttermet működtet. A szálloda így kongresszusok, tréningek, konferenciák és egyéb rendezvények tökéletes helyszíne lehet, ahol a siker garantált és az ügyfelek elégedettek.

Ha úgy döntött, hogy a Golden Tulip Szállodában szervezné eseményét, további információkért keresse:

Bianca Raita
Tel. 0755-032 055
Email: [email protected]
www.goldentulipanadome.com