Casa Boca Panzió

Str. Campului nr.197 A, Cluj-Napoca

A háromcsillagos Casa Boca Panzió (Pensiunea Casa Boca) Kolozsvár központjától tízpercnyire található, a Polus Center, az Unirea sportkomplexum, a Horea Demian Sportcsarnok, a monostori Kaufland és a kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem közelében.

A panzió 35 helyet biztosít 17 kényelmes szobában, amelyek mindegyike saját fürdőszobával és LCD televízióval rendelkezik. A panzió továbbá gazdag és ízletes reggelit, konferenciatermet, vezeték nélküli internetet (Wi-Fi), ingyenes őrzött parkolót és számos más szolgáltatást biztosít.

A Casa Boca Panzió a város egyik fő közlekedési vonala mellett helyezkedik el, ötpercnyi távolságra a Magyarország, illetve a Nagyvárad felőli bejárattól, valamint tízpercnyire a Bukarest, Brassó, Marosvásárhely és Torda felőli bejárattól. Ajánlataink elérhetőek minden vállalat számára, amely fontos eseményei helyszínéül szeretné kibérelni panziónkat.

Az Idegenforgalmi Minisztérium által kibocsátott háromcsillagos besorolás, valamint állandó megfelelő hozzáállásunk biztosítja vendégeink kényelmes elszállásolását. Itt tartózkodása alatt a vezeték nélküli internet (Wi-Fi) használatával naprakészen tájékozódhat üzleti ügyei, elektronikus levelezései és barátai állapotáról.

Minden reggel 7:30 és 10 óra között változatos reggeli (sajt, hideg felvágott, meleg étel, friss gyümölcs és zöldség, üdítő, tea, kávé és ízletes édességek) várja, emellett időnként örömünkre szolgál különböző kulináris ínyencségekkel meglepni vendégeinket.

A 2013 februárjában felújított konferenciaterem 40 fő befogadására képes, rendelkezik asztalokkal, székekkel, flipchart táblával és hangosítással.

A Casa Boca Panzió vendégei számos catering cégtől és pizzázótól rendelhetik meg az ebédet vagy a vacsorát, amelyet a reggeliző teremben fogyaszthatnak el.

Weboldal: www.pensiuneaboca.ro

Foglalj most!

Általános információk:

  • Cim: Str. Campului nr.197 A, Cluj-Napoca
  • Telefon: 0264.423.696
  • Szobák száma: 17

Szolgáltatások